Verhuizen

Van plaatselijk verhuizen tot emigratie

U kunt ten alle tijden een afspraak maken voor een vrijblijvende en tevens kosteloze prijsopgave. Hiervoor zal Dijkstra – Kolbe bij u thuis komen om een schatting van de inboedel te maken en uw wensen door te spreken. Aan de hand daarvan kan een passende offerte voor u opgemaakt worden.

Zelf inpakken…
Zoals eerder gezegd is een verhuizing voor u al een hele gebeurtenis. Als u ervoor kiest zelf uw kleine spullen in te pakken, dan ontvangt u ruim op tijd hiervoor van ons verhuisdozen. Ook krijgt u de etiketten erbij om het voor u makkelijk te maken om uw spullen op de juiste plek weer uit te pakken. En zodra de dozen op de nieuwe bestemming leeg zijn geeft u ons een seintje en dan worden ze weer netjes bij u opgehaald.

Conform de Algemene Voorwaarden Voor Verhuizingen is, als u zelf inpakt, de inhoud van de verhuisdoos niet standaard verzekerd op pakschades als het door verkeerd inpakken is ontstaan. Stelregel is dat u alles inpakt in stevige verhuisdozen en deze vult, zodat de verhuisdoos normaal sluit. Grotere zaken, zoals schilderijen en lampenkappen, die niet in een verhuisdoos passen, worden op de verhuisdag door de verhuisploeg verpakt.


Laten inpakken…
U kunt er ook voor kiezen alles door ons vakkundig personeel te laten inpakken. Een verhuizing geeft voor u natuurlijk al genoeg te doen.

Wilt u onbezorgd verhuizen…? Laat dan uw spullen vakkundig inpakken!

Dit ook ter voorkoming van beschadigingen van al uw kostbare bezittingen. Bij het inpakken maken wij natuurlijk gebruik van vakkundige materialen, zoals bijvoorbeeld:

Kortom: Uw bezittingen zijn bij ons in goede handen!

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het verpakken van inboedels wat per lucht- en/of scheepsvracht wordt vervoerd.
Voor bedrijven die bijvoorbeeld bedrijfsmatig buiten Europa moeten verblijven kunnen wij de inboedel verpakken. Door het vakkundig te laten verpakken kunnen wij grotendeels voorkomen dat uw spullen tijdens deze reizen beschadigd kunnen raken.

Uitpakken…
We bieden ook de mogelijkheid om uw bezittingen weer uit te pakken en in uw nieuwe bedrijfspand op de juiste plek te zetten.

De- en monteren…
Indien gewenst demonteren wij alles wat voor uw verhuizing nodig is, en natuurlijk monteren wij het ook weer in uw nieuwe bedrijfspand. Dit scheelt voor u kostbare tijd en scheelt misschien een hoop ergernissen. De verhuizing op zich is natuurlijk al hectisch genoeg voor u.

Zo de- en monteren wij bijvoorbeeld:

Speciaal vervoer.....

Heeft u een piano, brandkast of gevaarlijke stoffen die u zou willen transporteren?
Voor Dijkstra – Kolbe geen enkel probleem!

Ook kunnen wij voor u normaal transport verzorgen zoals bijvoorbeeld pallets of losse dozen.

Kortom…. Heeft u een logistiek probleem?
Dan zullen wij ons uiterste best doen dat voor u op te lossen!