Verhuislift

W10ij zijn sinds kort in het bezit van een hydraulische lift. Deze kan tot ca. 26 meter hoogte komen; dit is tot de 7e / 8e étage. Het max. draagvermogen is 300 kg, dus het transport van piano’s is geen enkel probleem.

Grote zware kasten, banken noem maar op, bijna alles gaat via deze lift naar boven of beneden. De lift draait op een eigen benzine motor, dus geen elektra nodig. U moet beschikken over een balkon, balustrade en/of een groot raam.
De lift t/m de 3e verdieping kan gemiddeld niet verder dan 4 à 5 meter vanaf het pand staan. De lift t/m de 5e verdieping kan gemiddeld niet verder dan 6 à 7 meter vanaf het pand staan. De lift kan niet worden geplaatst op struiken, planten e.d. De ondergrond dient hard te zijn.

6De lift heeft ruimte nodig om te staan. Voor een lift t/m de 3e etage dient er rekening gehouden te worden met circa 5 m2. Met een verhuislift t/m de 5e etage hebben we zeker zo’n 10 m2 nodig.
Let u er goed op dat er geen belemmeringen zijn zoals bomen, lantaarnpalen en/of
reclame-uitingen van onderliggende winkels. Bespreek met eventuele onderburen, winkeliers e.d. dat u van plan bent een verhuislift voor hun deur te plaatsen. Dan is het op de verhuisdag geen verrassing meer.

Ontheffing voor het blokkeren van straten en grachten vereist (kosten € 50,– euro) via stadsdeel Centrum. Voor het blokkeren buiten het centrum verschillen de kosten per Stadsdeel. Onze verhuizers bepalen uiteindelijk aan de hand van de veiligheidseisen of de verhuislift daadwerkelijk geplaatst kan worden.
AMSTERDAM tot max. 20 km v.v.
Berekend wordt de tijd tussen de aankomst op het werkadres tot het vertrek vanaf het (laatste) werkadres, vermeerderd met ½ uur voor het aan-/ en afrijden. Als dit onder de 2 uur totaal blijft, dan betaalt U het minimum tarief (€140,-). Elk kwartier extra kost €15,-

BETALING à CONTANT aan de chauffeur

  • Verhuislift wordt door ons gebracht, geïnstalleerd en bediend.
  • De te verhuizen inboedel word op eigen risico op de lift gelegd.
  • Wij nemen geen verantwoording voor schade aan gebouwen en balkons, onze verhuisliften zijn voorzien van luchtstootbanden om schade te voorkomen.
  • Als de lift door welke oorzaak dan ook niet geplaatst kan worden en of niet gebruikt kan worden, dient U ten allen tijde de voorrijkosten van € 70,– aan de chauffeur te betalen.
  • Als u onze verhuislift wil huren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

Reacties zijn gesloten.