Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs indien u een berichtje over uw ervaring met ons voor deze pagina wilt achterlaten.

Scroll naar onderaan deze pagina om uw bericht achter te laten.

135 reacties:

 1. “Prima verhuisbedrijf.”
  Immy review geschreven op 19 januari 2019
  Het verhuizen is heel relaxt gegaan. Ze hebben alle grote stukken goed ingepakt met plastic en dekens. Ik hoefde zelf niets te doen en dat allemaal voor een redelijke prijs.
  Kwaliteit 10
  Service 10
  Prijs / kwaliteit 10

 2. Karin Koopmans en Jilles

  Vandaag 29 oktober zijn onze spullen verhuisd van Haarlem naar Zuid Limburg. Vanaf dag 1 goed gevoel bij Ewald. Heeft een top team aan mannen die goed weten hoe je zonder schade spullen moet verhuizen. Niks is te veel, en hebben duidelijk veel plezier in hun werk. Zijn uiterst beleeft. Jongens nogmaals bedankt ook namens de zolder en voor het lekkere broodje en drankje .

 3. Hanneke en Corjan

  Uitstekende verhuizing gehad van Abcoude naar Soest ondanks de heetste dag van het jaar 37 graden!
  Enthousiaste ervaren verhuizers die niets teveel vonden ondanks de vele spullen. Het was een grote verhuizing! Regelmatig werden leuke grappen gemaakt.
  Zeker een aan te raden verhuisbedrijf!

 4. Super professioneel, vriendelijk, aardig en heerlijke humor! Zo kom je de verhuizing wel door. Mocht zelfs meerijden van Amsterdam naar Dordrecht in auto. Van te voren werden de dozen gebracht wanneer ik wilde en ik mag ze teruggeven als ik uiteindelijk mijn spullen allemaal heb uitgepakt. Echt een aanrader! Snel efficiënt en redelijke prijs.

 5. Een week geleden zijn we verhuisd van Zaandam naar Purmerend en we zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Dijkstra & Kolbe om dit voor ons te doen. Vanaf het eerste moment verliepen de contacten in een zeer prettige sfeer met een professionele uitstraling. De dag van de verhuizing stonden ze met 4 man op de afgesproken tijd op de stoep en kon het verhuisfeest beginnen. Kleinere kasten en ladenblokken werden keurig met plasticfolie omwikkeld en in verhuisdekens gepakt. Ook de tv werd zeer goed verpakt. Grotere stukken werden prima verpakt ingeladen. Voorafgaand aan de rit naar Purmerend moesten nog een bankstel, een eettafel + stoelen en een forse salonkast op een ander adres worden afgeleverd. Omdat daar geen lift aanwezig was en de woning zich op de 3e etage bevond werd gebruik gemaakt van een traplift. Ook dat is perfect verlopen. Vervolgens naar Purmerend en de boel weer uitladen en neerzetten in de verschillende kamers. Spullen die in de woonkamer terecht kwamen en eigenlijk in de box in de parkeergarage terecht hadden moeten komen vormde geen probleem: nou dan brengen we dat toch even daar naar toe. Niets was te veel en de mannen deden hun werk met zichtbaar plezier en humor. Kortom, niets dan lof voor deze verhuizers! Als u een verhuisbedrijf nodig hebt zoek dan niet verder maar neem Dijkstra & Kolbe!

 6. Evert uit Amstelveen

  Mijn verhuizing kon door omstanigheden niet doorgaan. Ik had een heel goed contact met Ewald en ik baalde er zelf ook van dat ik het moest afzeggen, edoch hij pakte het heel luchtig. Een goed persoon die Ewald. Dit verhuisbedrijf zal ik altijd doorverwijzen.

 7. Deze professionele verhuizers hebben mijn (particuliere) verhuizing prima verzorgd. De vierde verdieping was geen probleem dankzij de handige verhuislift.
  Het team werkte snel en de sfeer was prima. Een aanrader!

 8. Ik ben verhuisd van Almere naar Didam en dankzij deze verhuizers is het geweldig verlopen.
  Alles wordt niet alleen schadevrij op de plek neergezet, maar er wordt ook meegedacht.

  Zo stelde een van de verhuizers voor om de servieskast in de keuken te zetten.
  Daar staat de kast nu perfect.

  Ik beveel dit bedrijf aan zeker voor de kwaliteit maar ook om de onderlinge humor.
  Leuk om te horen en te zien dat de zware klus in een goede sfeer wordt gedaan.

 9. René en Wanja Heijenga-Brosius

  Wij zijn in Februari van Purmerend naar Neuenhaus in Duitsland verhuisd.
  En vanaf het eerste contakt is alles voorspoedig verlopen.
  Met vier mannen is alles ingepakt in Nederland en de volgende dag weer in Duitsland afgeleverd.
  Het zijn allemaal hele vriendelijke mensen en niets is ze te veel om de verhuizing tot een succes te maken.
  We hebben het adres al aan andere doorgegeven en hopen dat het net zo,n goede ervaringen worden als wij ervaren hebben.
  Ga zo door en mochten we nog eens een verhuizer nodig hebben weten we nu al wie we moeten bellen.

 10. Ik ben heel tevreden over de verhuizing.
  Vier professionele werkkrachten zorgden ervoor dat de verhuizing vlot en toch voorzichtig (voor de spullen) verliep. Bovendien wordt steeds meegedacht hoe het spul in het nieuwe huis te plaatsen in het licht van de beoogde inrichting van de kamers. En de stemming vrolijk, best fijn op zo’n belangrijke dag.
  THANX, het was het geld waard!

 11. Yvonne Plomp-van Meerendonk

  Vandaag zijn Ewald en Ruud van Dijkstra en Kolbe bij ons geweest om een bank (die geleverd werd toen we aan de koffie zaten) via het balkon naar binnen te krijgen. De lift was niet groot genoeg, en in de trap zit een draai, dat lukte ook niet. Dus niet alleen voor verhuizingen maar ook voor hulp om nieuwe meubels (of wat dan ook) in je huis te krijgen kun je de hulp inroepen van Dijkstra en Kolbe!!! Super gedaan mannen!!!!

 12. Topservice! Mijn hoogbejaarde ouders zijn verhuisd door Dijkstra-Kolbe en zeer tevreden. Vanaf het eerste contact wordt je echt ontzorgd door ze. Harde werkers met een lach en raden ze zeker aan!

 13. Van oosterblokker naar Oegstgeest

  Dijkstra-kolbe is een zeer gerenomeerd bedrijf en komen alles na wat afgesproken is en zelfs extra.
  Vanaf het eerste contact tot het eind is het een professioneel bedrijf.
  Hele vriendelijke medewerkers due erg hard werken vooral heel zorgvuldig.
  Als u verhuisplannen heeft raad ik ze u zeker aan.

  Mvg ferry

 14. Jurn en Ietje Wingelaar

  Zeer vriendelijke mensen, alles prima geregeld!

 15. Bij een eerder contact om enkele meubeltjes uit ZuidFrankrijk naar Den Haag te vervoeren is dt prima gegaan . en op de juiste plaats neergezet zonder probleem twee trappen Deze keer kwam ik echter weer met dezelfde vraag Snelle reactie als antwoord op ons telefoongesprek Nou de logistiek van collega’s is heel goed De fa Dijkstra & Kolbe heeft zich meteen ingezet Het gevolg was dat er na enkele dagen al een telefoontje kwam dat een collega in de buurt was en de meubeltjes op kom halen Kortom binnen een wek missie volbracht !!!

  Dank voor de snelle en persoronlijkeservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *