Wij stellen het zeer op prijs indien u een berichtje over uw ervaring met ons voor deze pagina wilt achterlaten.

156 reacties

 1. Voor het gastenboek:

  Verhuisd. Door Dijkstra-Kolbe. Geen duffe dozensjouwers maar betrokken mannen, jong & oud. Vrolijke ploeg. Meer dan verhuizen alleen. Bij het binnendragen van de meubels in het nieuwe huis ook even rondkijken: ‘Staat die kast daar zo goed mevrouw? Staat- ie niet mooier in die andere hoek? Goed advies! Zonder de anderen tekort te willen doen ontstond met een van hen, in mijn ogen de jongste, door omstandigheden een bijzonder contact. Dat kwam zo: Nadat we een paar tassen met belangrijke spullen als medicijnen en sieraden in de achterbak van onze eigen auto hadden gezet viel ongemerkt de autosleutel in de achterbak. Auto totaal vergrendeld. Niemand kreeg hem open, de eigen garage niet, de ANWB helpdesk niet. Ramp. Nadat we via via op ons nieuwe adres waren gearriveerd bleek dat Bo met die situatie geen genoegen nam. Samen met een vriend probeerde hij, op den duur samen met een vriend, een oplossing te vinden. Uiteindelijk is het ze gelukt en brachten ze de auto naar ons nieuwe adres. Uur heen, uur terug. Hulde voor het bedrijf dat zulke enthousiaste mensen in dienst heeft maar in dit geval speciale hulde aan Bo, onze hero.

  Lilian Schuit

 2. Vandaag 12 september 2019 zijn wij verhuisd van Purmerend naar Lochem.
  Wat een feest om met dit bedrijf te werken. Vaklui en niets is te veel. Geven goede adviezen zowel voor de verhuizing als tijdens de verhuizing. De nacht voor de verhuizing goed geslapen en het bedrijf pakt het bed in en weer uit zodat je heerlijk
  ’s Avonds weer in je bedje slaapt. Hebben alle apparatuur die nodig is voor een verhuizing. Daarbij is de hele dag doorspekt met humor en veel gelachen tijdens de verhuizing. Geen tien waardering, maar een twintig.
  Mensen allemaal bedankt.

 3. Topmensen die hun vak verstaan. Goede sfeer, goede service, snel en netjes. Kortom, alles wat je wenst op de dag van je verhuizing. Ik kan iedereen Dijkstra Kolbe Verhuizingen aanraden!

 4. Onze verhuizing is super verlopen, de mannen werken netjes en zo efficiënt en heel behulpzaam, echt groot compliment. En ook humor, het werd gewoon gezellig. Dit alles hielp heel erg bij het verminderen van de verhuisstress!
  Wij zullen dit bedrijf zeker aan bevelen bij familie en vrienden als die verhuisplannen hebben!!

 5. 2 april verhuist. Dit was voor ons tweede keer met Dijkstra en kolbe. Alles is perfect geregeld bij dit bedrijf. Komen vóóraf kijken. Scherpe offerte en meest belangrijke alles volgens afspraak. Geen onnodige stress. Humor vollop aanwezig. Eigenlijk een hele gezellige dag . Als ik ooit weer verhuis weet ik al door wie ik dat laat doen

 6. Dinsdag d.d.19/03 zijn we verhuist en hebben deze verhuizing laten uitvoeren door Dijkstra-Kolbe verhuizingen.
  Deze mensen verstaan hun vak, werken hard en in teamverband en zijn zeer professioneel.
  Denken mee met wat de klant wilt en bij hun is ook afspraak is afspraak, maar bij dit alles zijn ze ook in voor een geintje en dat maakt van zo’n verhuizing ook weer gezellige dag.
  Volgend jaar staat er weer een verhuizing gepland van N.Holland naar de Achterhoek en laten het met zekerheid weer uitvoeren door het team van Dijkstra-Kolbe. Wij kunnen ze dan ook van harte aanbevelen

 7. Vanwege een nieuwe vloer moesten mijn spullen 5 dagen opgeslagen worden. Tevens de meubels van mijn vriend vanuit Zeeland naar Amsterdam en een gedeelte naar zijn moeder. Met montage van alle meubels, inclusief het bed bij mijn schoonmoeder. Niets is te gek bij deze verhuizers, alles kan geregeld worden! Heel professioneel en ze zijn ook supergezellig, wel zo prettig als je toch al gestressed bent door zo’n verhuizing ;-). Dit was de 2e keer dat ik met Dijkstra Kolbe ben verhuisd en opnieuw is alles uitstekend verlopen.

 8. Op 25 feb. 2019 heeft Dijksta Kolbe ons verhuisd binnen Purmerend. Heel vriendelijke mensen, harde werkers, top service. Kunnen ze van harte aanbevelen.

 9. In november mijn moeder verhuis naar een kleinere woning met hulp van Dijkstra Kolbe. Super service, gezellig team, dat ook en ook begrip voor de situatie (afscheid nemen van spullen vanwege verhuizing naar kleinere woning kost tijd …. leidde ook weer tot leuke gesprekken en … de hulp die in de nieuwe woning eigenlijk alleen schoongemaakte spullen willen hebben, ook daarvoor was begrip). Top ondersteunging gehad, alles in 1 dag overgebracht van de ene kant van de straat naar de andere kant van de straat.

 10. Verhuisdatum 6 februari 2019.
  Onze verhuizing van Haarlem naar Purmerend is super verlopen. Dit zijn echt top verhuizers, beheersen hun vak uitstekend.
  Zeer aan te bevelen bedrijf met vakmensen en afspraak is afspraak. Top mannen.

 11. Wij zijn per 11 januari 2019 verhuisd van Lelystad naar Almere, dit was naar volle tevredenheid niets was te veel voor het team er werd goed meegedacht. Zouden Dijkstra-Kolbe zeker aanbevelen en gaan zonodig zeker weer gebruik maken van hun diensten.
  Bedankt voor alles en tot een volgende keer

 12. Fijne kerels, heel netjes en vriendelijk geholpen. Verhuizing is erg soepel en snel verlopen. Snelle en goede communicatie, geen onzin verkooppraatjes. Komen afspraken goed na. Prijs was ook erg scherp, zeker een aanrader!

 13. Top bedrijf. Snel, efficiënt en aardig mensen. Kan ze iedereen met verhuisplannen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *