Wij stellen het zeer op prijs indien u een berichtje over uw ervaring met ons voor deze pagina wilt achterlaten.

156 reacties

 1. What an amazing team of professionals. They arrived 15 minutes early, I was super stressed out but the were very relaxed. Moved and packed everything efficiently and fast, unpacked as good. Made the whole experience very nice and easy going. Definitely worth every cent.
  I would and will recommend them in future! Thank you for all your help 🙂

 2. Vakmannen die met trots hun werk doen en daarbij aandacht hebben voor de vaak ietwat gestresste eigenaren. Alles werd super netjes getransporteerd. Zo werd het een ontspannen verhuizing. Dank jullie wel daarvoor. Echt vakmanschap.

 3. Super verhuizing gehad. Je wordt helemaal ontzorgd, alles is netjes verhuisd en er wordt erg goed meegedacht. Het hele team is erg aardig en professioneel! Het had niet beter kunnen gaan, bij een volgende verhuizing kiezen we weer voor Dijkstra-Kolbe. Dubbel en dwars het geld waard.

 4. Een superbedrijf, we zijn zeer tevreden, ze waren het geld meer dan waard. We hebben meerdere offertes opgevraagd en Dijkstra-Kolbe kwam er het goedkoopste uit. Er is niets gesneuveld tijdens de verhuizing. Ze pakten het proffessioneel aan (o.a. met lift), gezellige lui en we raden ze ten zeerste aan.

 5. Super verhuisbedrijf!
  Als we weer gaan verhuizen dan zeker met Dijkstra-Kolbe.
  Alles verliep super, heel relaxed, snel, volgens afspraak, deskundig, professioneel en prettig.
  Verhuizen is echt n vak en dat verstaan ze als geen ander.
  Bijna vergeten, ook prima prijs kwaliteitverhouding.

  En het was ook een gezellige topdag met veel zon, koffie en gele koeken die maar niet op kwamen.
  Dank mannen!

 6. We hebben een fijne ervaring achter de rug. 4 verdiepingen ingepakt, ingeladen, kasten uit elkaar, lampen eraf door drie gezellige mannen in 1 dag. De dag erna alles verhuist en kasten weer in elkaar gezet en zelfs de bedden waren opgemaakt! Zo voel je je meteen een beetje thuis. En ze waren al om half twee klaar. Volgende keer weer Dijkstra-Kolbe!

 7. Very professional team, great service and with a sense of humour too which made it a very smooth and painless move.

 8. Hele goede ervaring: vriendelijke en vakkundige verhuizers. Het inpakken was in een paar uur gebeurd. Op de verhuisdag zelf werd er op tijd begonnen, laatste meubels ontmanteld, alles netjes vervoerd en eerder dan verwacht klaar. dat alles in een positieve, ontspannen sfeer. Alles weer op z’n plek gezet en kasten en bed in mum van tijd weer in elkaar. Geen schade.
  Veel dank: Een volgende keer komen we zeker bij jullie terug!

 9. Op 12 febr 20 kwamen de verhuizers om 07.00 uur en na een rondje lopen wat wel en niet weg moest begonnen de heren 4x na een kopje koffie met inpakken. Allemaal Super kerels.Om12.30 uur was alles in de vrachtauto,s .Op naar de nieuwe woning en daar werd alles netjes uitgeladen. Gedurende de dag werd er veel gelachen en de mannen hadden er zin in. Als wij nog eens verhuizen nemen deze zeker nog eens.
  Chapeau

 10. Woensdag 22 januari hebben de verhuizers van Kolbe-Dijkstra hogeschool voor de accountancy hbo A&A verhuisd. Een topbedrijf, professionele verhuizers, aardige mensen. We hebben veel gelachen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Omdat wij zo tevreden waren tijdens de verhuizing hebben wij ze getrakteerd op een lunch. Mochten wij in de toekomst weer verhuizen zullen wij zeker hen weer vragen om dit te doen.

 11. Kort geleden zijn wij door Dijkstra en Kolbe van Haarlem naar Heerhugowaard verhuisd. Was een heel ding om na jaren toch Haarlem te verruilen voor een nieuwe stek. We zagen op tegen een verhuizing. Maar door de gedegen voorbereiding, duidelijke antwoorden op onze vragen en de heel goede aanpak van het verhuisteam is alles heel prettig en vlot verlopen. Echte toppers die medewerkers van Dijkstra en Kolbe ! Geen gedoe, prettige sfeer en gedegen aanpak ! Top mensen geweldig goed gedaan !
  Gaat u binnenkort verhuizen ? Neem dit goede bedrijf met topmedewerkers !

 12. Geweldig, vertrouwd na vele verhuizingen.
  Fijne mensen die echt , oog hebben en houden over je spullen heen en weer.
  Ook als iets niet blijkt te passen ala mijn bank in nieuwe huis.
  Toch voor elkaar gekregen en ben ze ongelooflijk dankbaar daarvoor.
  Wat een top team!
  Heel veel dank , ging ook allemaal zo snel!
  Dank Voor alles.

 13. Echt een top bedrijf. Al voor de 2e keer ingeschakeld in 12 jaar tijd.
  Nu met een verhuizing van 2 verschillende adressen, Alkmaar en Amsterdam naar Diemen.
  Echt een aanrader. Erg vriendelijke medewerkers, kan niet anders zeggen
  Leveren keurig op de afgesproken tijd de dozen af en halen deze ook weer op na de verhuizing.
  Zetten alles op de juiste plek.

 14. Geweldige, supervriendelijke vakmensen! Niet gek te krijgen. Opslag en schoonmaak ook erg goed. 13 jaar geleden met ze verhuisd en dat was super. Dus nu weer meteen gebeld.

 15. Top bedrijf aardige betrokken vakkundige mensen. Die snel werken. Een aanrader. Ook de opleverschoonmaak achteraf naar volle tevredenheid van de huis eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *