Onze diensten

Dijkstra
Kolbe

Dijkstra-Kolbe biedt verschillende verhuistdiensten aan. Wij hebben een ruim aanbod van diensten waarbij wij alles van a tot z kunnen verzorgen. Hiermee bent u altijd verzekerd van een volledige aanpak, en wordt u verhuizingen van begin tot eind verzorgd.

Verhuizen

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende en kosteloze prijsopgave. Hiervoor komen we bij u thuis om een schatting van de inboedel te maken en uw wensen door te spreken. Aan de hand daarvan maken wij een offerte.

Transport

Heeft u een piano, brandkast, losse dozen, pallets of zelfs een paard die u zou willen transporteren? Voor Dijkstra – Kolbe geen enkel probleem!

Schoonmaak

Ook voor een goede eindschoonmaak bent u bij Dijkstra - Kolbe aan het juiste adres!

Bedrijfsverhuizingen

Reorganisatie binnen uw bedrijf….? Alle werkplekken naar een andere afdeling…? Nieuw bedrijfspand….? Ook voor uw zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt.

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland…..? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben ervaring met het verhuizen naar het buitenland en helpen u graag verder.

Laten inpakken

U kunt er ook voor kiezen alles door ons vakkundig personeel te laten inpakken. Een verhuizing geeft voor u natuurlijk al genoeg te doen. Wilt u onbezorgd verhuizen…? Laat dan uw spullen vakkundig inpakken! Dit ook ter voorkoming van beschadigingen van al uw kostbare bezittingen.