Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs indien u een berichtje over uw ervaring met ons voor deze pagina wilt achterlaten.

Scroll naar onderaan deze pagina om uw bericht achter te laten.

126 reacties:

 1. Edith Pels-Blufpand

  In november mijn moeder verhuis naar een kleinere woning met hulp van Dijkstra Kolbe. Super service, gezellig team, dat ook en ook begrip voor de situatie (afscheid nemen van spullen vanwege verhuizing naar kleinere woning kost tijd …. leidde ook weer tot leuke gesprekken en … de hulp die in de nieuwe woning eigenlijk alleen schoongemaakte spullen willen hebben, ook daarvoor was begrip). Top ondersteunging gehad, alles in 1 dag overgebracht van de ene kant van de straat naar de andere kant van de straat.

 2. Verhuisdatum 6 februari 2019.
  Onze verhuizing van Haarlem naar Purmerend is super verlopen. Dit zijn echt top verhuizers, beheersen hun vak uitstekend.
  Zeer aan te bevelen bedrijf met vakmensen en afspraak is afspraak. Top mannen.

 3. Wij zijn per 11 januari 2019 verhuisd van Lelystad naar Almere, dit was naar volle tevredenheid niets was te veel voor het team er werd goed meegedacht. Zouden Dijkstra-Kolbe zeker aanbevelen en gaan zonodig zeker weer gebruik maken van hun diensten.
  Bedankt voor alles en tot een volgende keer

 4. 6 februari verhuist. Gewoon super, dit zijn vaklui zeer aan te bevelen

 5. Fijne kerels, heel netjes en vriendelijk geholpen. Verhuizing is erg soepel en snel verlopen. Snelle en goede communicatie, geen onzin verkooppraatjes. Komen afspraken goed na. Prijs was ook erg scherp, zeker een aanrader!

 6. Herman van Karnebeek

  Top bedrijf. Snel, efficiënt en aardig mensen. Kan ze iedereen met verhuisplannen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *